گروه IRANHFC توسط مهندس عباس حسینی در سال ۱۳۸۶ پایه گذاری شد.
استخدم موقع الويب هتمل الأنظف عبر الإنترنت لتعديل شفرة الترميز لصفحات الويب وتحويلها بسهولة. لديها العديد من خيارات التنظيف المفيدة.
استخدم موقع الويب هتمل الأنظف عبر الإنترنت لتعديل شفرة الترميز لصفحات الويب وتحويلها بسهولة. لديها العديد من خيارات التنظيف المفيدة.
تازهها:
راه اندازی فست فود IRANHFC
سيهتم هتمل و كس و جس كلينر عبر الإنترنت برمز الويب القذر. كلها برامج مجانية على الإنترنت.
خدمات تخصصی راه اندازی فست فود از صفر تا صد با توجه به رقابتی شدن صنعت غذا مخصوصا در صنعت فست فود و حاشیه بالای سود این کسب و کار که سبب شده افراد غیر متخصص نیز وارد این صنف شوند، نیاز مبرم و حیاتی به مشاوره در این کسب و کار احساس میگردد. گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود IRANHFC با توان بالای مشاوره و اجرا میتواند به طور چشمگیری ریسک سرمایه گذاری در فست فود را پایین آورده و ضریب احتمال موفقیت را در پروژه شما بالاتر برده و در حقیقت بیمه ای مطمئن برای سرمایه گذاری شما باشد. گاها برخی از افراد با ایده های بسیار خلاقانه در صنعت فست فود که شاید در برخی از فست فودها نیز اجرا میشود تصمیم به راه اندازی فست فود خود میگیرند، قافل از اینکه تفاوت در هر مجموعه است یا به طور شفاف تر برحسب مورد بودن هر فست فودی که راه اندازی میشود غیر قابل انکار و چشم پوشیست. گروه IRANHFC خدمات گسترده و حرفه ای را در حوزه راه اندازی و تجهیز فست فود ارائه میدهد. راه اندازی فست فود، فرآیندی است جامع و کامل در راستاری استارت یک کسب و کار، که در صنعت فست فود غالبا شامل مطالعات مقدماتی، دکوراسیون، تجهیزات، آموزش و بازاریابی می باشد. اهمیت پیوستگی طرح از ابتدای پروژه تا به انتها یکی از فاکتورهای مهم و کلیدی در هر راه اندازی می باشد، گاها مجموعه هایی خواهید دید که بدون در نظر گرفتن پیوستگی از اجزای ناهمگونی تشکیل شده اند. گروه IRANHFC با ارائه خدمات جامع و کامل که درون مجموعه صورت می گیرد به نیازهای اساسی سرمایه گذاران در این حوزه پاسخ داده و لذا کمبودها و کاستی ها را در این حوزه پوشش داده است. یکی از مهمترین دلایل شکست فست فودها را جدای از استراتژی نا مناسب آنها می توان در عدم دریافت مشاوره های صحیح که گاها توسط افراد فاقد شرایط ارائه می گردد ببینید.شما می توانید همه روزه برای دریافت اطلاعات از خدمات گروه IRANHFC به دفتر مرکزی این گروه مراجعه نمایید. در زمان راه اندازی فست فود سرمایه گذاران اقدام به خرید ماشین آلات و تجهیزات برای فست فود خود می نمایند، که این مهم همواره با آنها تا زمان پایان فعالیتشان ادامه دارد. بدین ترتیب بدیهی است که باید دقت لازم را در این حوزه داشته باشند تا بتوانند خرید بهتر و موفق تری را داشته باشند. با توجه به کمبود اطلاعات در این حوزه و آگاهی کم مشتریان می توان این مورد را یکی از چالشی ترین حوزه های این صنعت برشمرد. مشاوره های دقیق و نت گروه IRANHFC در این زمینه که با گارانتی مشاوره همراه می باشد می تواند خیال شما را از این بابت راحت نماید. شایان ذکر است این گروه با واردات مستقیم تجهیزات آشپزخانه از کشورهای مبدا و ارائه گارانتی ۱۵ ماه و قیمت رقابتی در بازار این امکان و امنیت خاطر را برای سرمایه گذاران در این حوزه ایجاد نموده است. امروزه دکوراسیون یکی از آیتم های قابل سنجش و مقایسه ای در رستورانها و فست فود ها شده است. گاها مشاهده میشود که یک دکوراسیون برتر می تواند انتخاب مشتریان را برای مراجع به یک فست فود عوض کند. لذا پیشنهاد می گردد در مرحله راه اندازی فست فود خود از افکتهای خلاقانه استفاده نمایید. البته برای آن دسته از دوستانی که از مغازه های استیجاری استفاده می نمایند این مهم اهمیت دو چندانی پیدا می کند، زیر به طور مشخص نمی توان در مورد مدت زمان حضور این دسته از سرمایه گذاران در محل مورد اجاره صحبت نمود، ولی مدیریت ریسک در سرمایه گذاری برای این دسته از دوستان اهمیت دو چندانی پیدا می کند. اطلاعات بیشتر در خصوص فست فود از ویکیپدیا.تجهیز و راه اندازی فست فود
گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود IRANHFC
مشاوره و راه اندازی فست فود
فروش، نصب و پشتیبانی تجهیزات فست فود
طراحی دکوراسیون داخلی فست فود
مقترن محرر هتمل الفوري. يرجى شراء ترخيص اشتراك هتملغ لإيقاف إضافة الرسائل الترويجية إلى المستندات التي تم تعديلها.
واردات مستقیم، فروش و خدمات پس از فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود، کافی شاپ و رستوران واردات مستقیم و فروش بدون واسطه تجهیزات آشپزخانه فست فود، کافی شاپ و رستوران در ایران فروش و نصب تجهیزات خط پیتزا در فست فود شامل هود، میز کار، خردکن، میکسر، همزن، اسلایسر، پوستکن، دستگاه خلال کن، غلطک شانهزنی، وردنه، خمیرگیر، خمیر پهن کن، چرخگوشت، یخچال، فریزر، کاتر غلطکی، کارد، ظرف پیتزا، پارو پیتزا، میز برش پیتزا، کانتر، قالب پیتزا، فر پیتزا، سینک ظرفشویی، آبچکان، تاپینگ، دیس پلی و ... آموزش دستور پخت پیتزای آمریکایی و ایتالیایی و خمیر پیتزا اعم از مارگاریتا، پیتزا مخصوص، پیتزا مخلوط، پپرونی، پیتزا استیک، پیتزا گوشت و قارچ، پیتزا مرغ، پیتزا خاچاپوری، پیتزای کباب، پیتزای سرخ شده، پیتزای یونانی، پیتزای ایرانی با استفاده از فر مخصوص، تنور و خط پیتزای فست فود. درباره پیتزا - پیتزا چیست؟فروش تجهیزات فست فود
تجهیزات آشپزخانه فست فود
خط پیتزا در فست فود
آموزش پخت پیتزا
لیست تجهیزات مورد نیاز در فست فود
قیمت تجهیزات
تجهیزات کامل آشپزخانه فست فود حرفه ای
-
تجهیزات کامل آشپزخانه رستوران و کترینگ
-
تجهیزات کامل مورد استفاده در فود کورت
-
تجهیزات کامل کافی شاپ حرفه ای
-
تجهیزات کامل آشپزخانه صنعتی هتل و تالار
-
تجهیزات خط پیتزا در فست فود و رستوران ایتالیایی
-
تجهیزات خط انواع برگر و ساندویچ در فست فود
-
تجهیزات خط کنتاکی (مرغ بریان) و سوخاری فست فود
-
تجهیزات کامل غذاهای ایتالیایی و فرنگی در رستوران
-
تجهیزات آماده سازی غذا در فست فود و رستوران
-
تجهیزات کامل پخت غذا در آشپزخانه صنعتی
-
تجهیزات سلف سرویس و سرو غذای حرفه ای
-
تجهیزات انبار و نگهداری مواد اولیه فست فود و رستوران
-
تجهیزات سرمایشی و برودتی فست فود و رستوران
-
ماشین آلات شستشو و نظافت در فست فود و رستوران
-
تجهیزات آشپزخانه هتل، بیمارستان، دانشگاه و سازمانها
-
-
مراحل مقدماتی راه اندازی فست فود چیست؟
مراحل اجرای دکوراسیون فست فود چیست؟
مراحل تجهیز آشپزخانه فست فود چیست؟
مراحل طراحی منوی غذای فست فود چیست؟
استخدام و آموزش پرسنل فست فود چگونه است؟
بازاریابی و تبلیغات فست فود چگونه است؟
فروشگاه تجهیزات فست فود، رستوران و کافی شاپ واردات، تولید و فروش تجهیزات فست فود، آموزش بهره برداری از تجهیزات فست فود، گارانتی و پشتیبانی از تجهیزات. جهت استعلام قیمت تجهیزات فست فود با ما تماس بگیرید. اطلاعات بیشتر درباره تجهیزات فست فود از ویکیپدیا.تجهيزات فست فود
فروش تجهیزات فست فود
المحتوى المؤلف من مجموعة أدوات محرر هتمل المجاني عبر الإنترنت. يرجى الاشتراك للحصول على عضوية لإيقاف إضافة روابط إلى المستندات التي تم تحريرها.
مواد اولیهای که در خط تولید فست فود رونفیله بهکار میرود از بهترین تولیدکنندهها و عرضهکنندههای مواد اولیه فست فود، بعد از کنترل کیفیت و تأیید استاندارد، تهیه و در اختیار شعب فست فود رونفیله قرار میگیرد. منوی غذای رونفیله شامل مرغ سوخاری یا کنتاکی که با طعمدهندهها و رسپی خاص تهیه میشود، انواع پیتزای ایتالیایی و پیتزای آمریکایی، انواع برگر با سس مخصوص است. در صورت درخواست جهت اخذ نمایندگی برند فست فود زنجیرهای رونفیله، تمامی مراحل راهاندازی فستفود از مشاوره اولیه و طراحی و اجرای دکوراسیون تا تبلیغات و فروش توسط کادر مجرب و حرفهای راه اندازی فست فود انجام خواهد شد. شعب فست فود رونفیله باهدف اتوماسیون و افزایش بهرهوری توسط پیشرفتهترین تجهیزات آشپزخانه فست فود، تجهیز میشوند. استخدام پرسنل فست فود توسط سرآشپزهای حرفهای انجام میشود و در خصوص نحوه آمادهسازی غذا، پخت غذا و استفاده و نگهداری از تجهیزات آشپزخانه آموزش میبینند. اطلاعات بیشتر از ویکیپدیا درباره فست فود رونفیله.رونفیله
فست فود زنجیرهای رونفیله
فست فود زنجیرهای رونفیله با هدف معرفی طعم ایرانی غذاهای فست فودی به ثبت رسید، رسپی و منوی غذای فست فودهای رونفیله توسط بهترین سرآشپزهای کشور و پس از سالها تحقیق، تنظیم و توسط کارشناسان تغذیه تأیید شده است.
گروه تخصصی فروش تجهیزات و راه اندازی فست فود حسینی (IRANHFC) توسط مهندس عباس حسینی در سال ۱۳۸۶ پایه گذاری شد. این گروه با هدف ارائه خدمات در حوزه تجهیز و راه اندازی فست فود پا به عرصه صنعت غذا گذاشت. در ابتدا خدمات در قالب مشاوره و آموزش راه اندازی و مدیریت مجموعهها به مشتریان ارائه میشد. گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود حسینی، متخصص در راه اندازی فست فود، فروش تجهیزات آشپزخانه، تامین مواد اولیه و پشتیبانی از فست فودها، در ارائه خدمات حرفهای در صنعت غذا و فست فود پیشرو است و هرآنچه جهت راه اندازی یک فست فود حرفهای لازم باشد، انجام میشود. مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود، سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در صنعت فست فود، فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی، پشتیبانی و تأمین مواد اولیه فست فود، طراحی دکوراسیون داخلی فست فود، طراحی منوی غذای فست فود و تعیین ارزش غذایی، برندسازی و واگذاری نمایندگی فست فودهای زنجیره ای معروف، از جمله خدمات IRANHFC است. گروه تخصصی راه اندازی فست فود حسینی، با ارائه خدمات نوین در جهت توسعه صنعت غذای سالم بر پایه دانش آکادمیک و سالها تجربه متمادی در این حرفه و همچنین اجرای پروژههای موفق در سراسر کشور، پروژههای راه اندازی فست فود را از صفر تا صد اجرا میکند. از نکات مهم در راه اندازی فست فود، خرید تجهیزات آشپزخانه فست فود است که از ابعاد مختلفی دارای اهمیت میباشد، تجهیزات فست فود باید مناسب با نیاز شما باشد و توانایی پاسخگویی در اوج فروش را داشته باشد در عین حال نیز، هزینه آن توجیح اقتصادی داشته باشد. دکوراسیون فست فود در جذب مشتری بسیار موثر است. دکوراسیون فست فود به دو بخش طراحی و اجرا تقسیم میشود. علاوه براین فست فود به دو بخش آشپزخانه فست فود و سالن تقسیم میشود البته برخی فست فودها دارای محیط خارجی برای نشستن یا روف گاردن هستند. تجهیزات فست فود به دو بخش تقسیم میشود. تجهیزات آماده سازی غذا که در انواع خط تولید مشترک است و با افزایش خط تولید، هزینه تجهیزات فست فود با شیب ملایمی افزایش میابد و تجهیزات آشپزخانه فست فود که براساس خط تولید تقسیم میشوند و شامل: واردات مستقیم و تولید تجهیزات حرفه ای آشپزخانه های صنعتی و فست فود. داشتن تجهیزات مدرن آشپزخانه سبب افزایش کیفیت، سرعت و بهداشت میشود و از طرفی هم کاهش ضایعات و پرسنل را به همراه دارد. IRANHFC با واردات مستقیم تجهیزات آشپزخانه و به دلیل اشراف کامل در تعمیر و نگهداری ماشین آلات و نیز سرویس دهی مناسب، بهترین برند تولید کننده، فروشنده و ارائه کننده خدمات پس از فروش تجهیزات فست فود در کشور است. افراد پس از گذراندن دغدغههای روزانه خواهان محیطی آرام و فرح بخش هستند و دکوراسیون نقش تاثیرگذاری دارد. موفقیت فست فودهایی که از طراحی داخلی قویتری نسبت به رقبا برخوردارند گواه این ادعاست. رسیدن به طرح ایده آل ممکن است هزینه آزمون و خطا بالایی داشته باشد. فست فودهایی که از مکان استیجاری استفاده میکنند، تمایلی به هزینه کردن در این حوزه ندارند، به همین دلیل پیشنهاد میشود از طرحهایی براساس گرافیک و نورپردازی استفاده کنند. مهندس عباس حسینی پس از دوازده سال فعالیت مستمر در صنعت فست فود، رستوران و کافی شاپ، در سال ۱۳۸۶ گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود (IRANHFC) را تاسیس کرد. اطلاعات بیشتر درباره فست فود و راه اندازی فست فود.راه اندازی فست فود
فروش تجهیزات فست فود، مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود
گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود حسینی
راه اندازی فست فود و فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود
مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود
فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود
طراحی دکوراسیون داخلی فست فود
مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود
گروه تخصصی راه اندازی فست فود (IRANHFC) با ارائه خدمات نوین در جهت توسعه صنعت غذای سالم بر پایه دانش آکادمیک و تجربه سالهای متمادی در این حرفه و اجرای پروژههای موفق در سراسر کشور، A تا Z پروژههای راه اندازی فست فود را اجرا مینماید. IRANHFC با راه اندازی فست فودهایی با بالاترین سطح کیفی به موفقیت هرچه بیشتر میاندیشد.
فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود
طراحی دکوراسیون داخلی فست فود
مهندس عباس حسینی - موسس و مدیر ارشد IRANHFC
يمكنك العثور على أفضل أدوات هتمل و كس و جافاسكريبت عبر الإنترنت في مكان واحد. المحررين على الانترنت، محسن رمز وأكثر من ذلك.
واردات تجهیزات آشپزخانه هنیپنی، فروش دستگاهها، تامین لوازم یدکی و خدمات پس از فروش هنی پنی در ایران واردات مستقیم و فروش بدون واسطه محصولات و تجهیزات آشپزخانه هنی پنی در سراسر کشور سرخ کن روباز هنی پنی، ظرفی پر از روغن داغ است و مواد غذایی را که نیاز به سرخ کردن و ترد شدن دارند، در درون آن فرو میکنند تا در روغن شناور شده و سرخ شوند. هنی پنی شهرت خود را از تولید سرخ کن صنعتی و ابداع تکنولوژی صرفه جویی روغن و فیلتر اتوماتیک کسب کرده است. سرخ کن هنی پنی با هدف کاربری آسان، کاهش هزینه و صرفه جویی در زمان تولید شده است. سرخ کن تحت فشار هنی پنی مشابه سرخ کن روباز هنی پنی است با این تفاوت که بعد از قرار گرفتن مواد غذایی در ظرف روغن، درب سرخ کن بسته میشود تا تحت فشار، سریعتر سرخ شوند.هنی پنی شهرت خود را از تولید سرخ کن صنعتی و ابداع تکنولوژی صرفه جویی روغن و فیلتر اتوماتیک کسب کرده است. سرخ کن هنی پنی با هدف کاربری آسان، کاهش هزینه و صرفه جویی در زمان تولید شده است.تجهیزات آشپزخانه هنی پنی
فروش دستگاههای هنی پنی
سرخ کن رو باز هنی پنی
سرخ کن تحت فشار هنی پنی
مراحل مقدماتی راه اندازی فست فود چیست؟
مراحل اجرای دکوراسیون فست فود چیست؟
مراحل تجهیز آشپزخانه فست فود چیست؟
مراحل طراحی منوی غذای فست فود چیست؟
استخدام و آموزش پرسنل فست فود چگونه است؟
بازاریابی و تبلیغات فست فود چگونه است؟
کلاس آموزش فست فود شامل رسپی (دستور غذای) فست فودی، نگهداری و آمادهسازی مواد اولیه، استفاده از تجهیزات آشپزخانه فست فود در پخت غذا و نحوه سرو غذاهای منوی فست فود در محیط شبیهسازی شده. آموزش تهیه حدود 40 نوع پیتزا و خمیر پیتزا آموزش پخت بیش از 40 نوع ساندویچ و برگر آموزش رسپی حدود 30 نوع سوخاری و کنتاکی آموزش رسپی بیش از 40 نوع اسپاگتی و پاستا کارگاه آموزش نحوه آمادهسازی و طرز پخت انواع پیتزا، برگر، ساندویچ، سوخاری، کنتاکی، پاستا، اسپاگتی، سالاد و پیشغذای فست فودی با تجهیزات پیشرفته فست فود. آموزش دستور پخت انواع پیتزاهای آمریکایی و ایتالیایی و خمیر پیتزا اعم از مارگاریتا، پیتزا مخصوص، پیتزا مخلوط، پپرونی، پیتزا استیک، پیتزا گوشت و قارچ، پیتزا مرغ، پیتزا دیترویت، پیتزا خاچاپوری، پیتزای کباب، پیتزا نیو هاون، بورک، پیتزای سرخشده، پیتزای شیکاگو، پیتزای نیویورکی، پیتزای سیسیلی، پیتزای یونانی، پیتزای کالیفرنیا، پیتزای ایرانی و ... با استفاده از فر مخصوص، تنور و سایر تجهیزات پخت پیتزا در فست فود. درباره پیتزا - پیتزا چیست؟ آموزش فست فود - پیتزا و خمیر پیتزا آموزش تهیه انواع برگر و ساندویچ با نان مخصوص اعم از همبرگر، چیز برگر، چیکن برگر، اسموکی برگر، چیکن باربیکیو، چیمی چوری برگر، کسادیای مرغ و پنیر، همبرگر گوشت، برگر ترکی، برگر مرغ، برگر سویا، برگر بوقلمون، برگر سبزیجات، ساندویچ مرغ، ساندویچ پیتزا، ساندویچ سبزیجات، ساندویچ استیک، ساندویچ گوشت، ساندویچ خرچنگ، ساندویچ کوبان، ساندویچ مالورکا در محیط شبیهسازی شده فست فود. درباره ساندویچ و برگر چه میدانید؟ آموزش فست فود - برگر و ساندویچ آموزش پخت پاستا و اسپاگتی مانند پاستای کالنولی، پاستای صدفی، پاستا دیتالینی، پاستا فتوچینی، لازانیا، ماکارونی، مانیکوتی، پاستا اورچیتی، پاستا پاپاردله، پاستا پاستینا، پاستا پنه، پاستا روتله، پاستا روتینی، پاستا تالیاتله، پاستا زیتی، پاستا فوزیلی، اسپاگتی، فتوچینی، پاستا آلفردو، پاستا بلونز، پاستای میگو، پاستا با سس پستو، پاستا ریگاتونی، پاستا آرتزو، پاستا راگو، پاستا کاربونارا و سس مخصوص. تفاوت انواع پاستا و ماکارونی چیست؟ آموزش فست فود - پاستا و اسپاگتی آموزش حرفهای نحوه تهیه بهترین آرد سوخاری و پخت انواع سوخاری و کنتاکی با استفاده از هنی پنی و تجهیزات حرفهای آشپزخانه فست فود مانند کتف و بال سوخاری، مرغ اسپایسی، فیله مرغ استریپس، قارچ سوخاری، پاچینی، مرغ کنتاکی به روش KFC، چیپس و ماهی، پیاز سوخاری، میگو سوخاری، ماهی سوخاری، بلدرچین و بوقلمون سوخاری، شنیسل مرغ، سیب زمینی سوخاری، چیکن استریپس و ... اطلاعات بیشتر درباره انواع سوخاری آموزش فست فود - سوخاری آموزش تهیه و نگهداری از مواد اولیه فست فود، آمادهسازی غذا، آموزش رسپی و دستور غذای فست فودی، آداب سرور غذا و شستشو و نگهداری از تجهیزات و ماشینآلات آشپزخانه فست فود بهصورت حرفهای و عملی. آموزش نحوه انتخاب و تهیه مواد اولیه تازه و مرغوب برای فست فود با توجه به منوی غذای فست فود و قیمت آن. معرفی لینکها و کانالهای تهیه مواد اولیه ارزان و باکیفیت فست فود. آموزش شیوه صحیح نگهداری مواد اولیه و استفاده از تجهیزات نگهدارنده برای نگهداری مواد اولیه فست فود بهصورت تازه و با حفظ ارزش غذایی آنها در طولانیترین مدت ممکن. آموزش نحوه آمادهسازی مواد اولیه موردنیاز فست فود با استفاده از تجهیزات حرفهای و با توجه به منوی غذا، جهت سرعت بخشیدن و افزایش سهولت در مراحل پخت غذا در فست فود. ارائه رسپی و آموزش دستور غذای انواع غذاهای منوی فست فود اعم از پیتزا، ساندویچ، برگر، سوخاری، کنتاکی، پاستا، اسپاگتی و ... با استفاده از تجهیزات پخت غذا در آشپزخانه فست فود. آموزش نگهداری غذای فست فودی و کار با تجهیزات سرد و گرم نگهدارنده غذا، نحوه استفاده از انواع دیسپلی سرد و گرم، کار با دستگاههای وکیوم، بستهبندی غذا، دلیوری و ... آموزش پرسیون و نحوه سرو غذا بهصورت حرفهای در فست فود، نکات مهم در خصوص نحوه تزیین، مقدار مناسب غذا، خدمات و چیدمان میز غذا، انواع سبکهای پذیرایی و ... آموزش نحوه صحیح شستشو در فست فود و نحوه صحیح بهکارگیری و نگهداری از دستگاهها، ماشینآلات و تجهیزات آشپزخانه صنعتی در فست فود بهصورت عملی. آموزش انتخاب و تهیه مواد اولیه فست فود، آماده سازی و نگهداری مواد اولیه، ارائه رسپی و دستور پخت غذا، چیدمان میز و نحوه سرو غذا و بسته بندی و دلیوری آن در فست فود. 0 ريال کلاس آموزش پخت انواع پیتزا و خمیر پیتزا بهصورت فشرده و حرفهای در محیط شبیهسازی شده به فست فود و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود. 0 ريال کلاس آموزش تهیه پودر سوخاری و پخت انواع سوخاری و کنتاکی بهصورت فشرده و حرفهای و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود. 0 ريال کلاس آموزش رسپی انواع ساندویچ و برگر بهصورت فشرده و حرفهای در محیط شبیهسازی شده به فست فود و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود. 0 ريال کلاس آموزش پخت پاستا و اسپاگتی بهصورت فشرده و حرفهای در محیط شبیهسازی شده به فست فود و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود. 0 ريال کلاس آموزش راهاندازی فست فود از صفر تا صد تهیه طرح راه اندازی فست فود، خرید تجهیزات فست فود، طراحی منو و آموزش رسپی، آموزش پرسنل فست فود و ... 0 ريال کلاس آموزش تهیه انواع سالاد و پیشغذا بهصورت فشرده و حرفهای در محیطی شبیهسازی شده به فست فود و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود. آموزش فست فود با تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود زیر نظر اساتید و سرآشپزان مجرب و حرفهای. آموزش فست فود زیر نظر اساتید مجرب و سرآشپزان حرفهای کشور. آموزش در محیطی شبیهسازی شده و تجهیزات حرفهای فست فود. استفاده از تجهیزات فست فود و انجام کلیه مراحل توسط کارآموزان. کلاسها در ظرفیت محدود برگزار میشود تا کارآموزان فرصت کافی داشته باشند. دوره آموزش حرفهای فست فود در تهران برگزار میشود. جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید. مدیر و موسس گروه IRANHFC، سرآشپز و مدرس فست فود، مشاور و مجری راه اندازی فست فود مهندس عباس حسینی پس از سالها فعالیت مستمر در صنعت فست فود، رستوران و کافی شاپ، در سال ۱۳۸۶ گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود (IRANHFC) را تأسیس کرد.آموزش فست فود
پیتزا و خمیر پیتزا
برگر و ساندویچ
کنتاکی و سوخاری
پاستا و اسپاگتی
آموزش فست فود حرفهای
کلاس آموزش دستور غذای (رسپی) فست فود، آمادهسازی و نگهداری مواد اولیه فست فود، استفاده از تجهیزات حرفهای آشپزخانه فست فود و نحوه تزیین و سرو غذاهای منوی فست فود در محیطی کاملاً شبیهسازی شده.
37
انواع پیتزا و خمیر پیتزا
43
انواع ساندویچ و برگر
28
انواع سوخاری و کنتاکی
42
انواع پاستا و اسپاگتی
کلاس آموزش فست فود
آموزش پیتزا و خمیر پیتزا
آموزش برگر و ساندویچ
آموزش پاستا و اسپاگتی
آموزش سوخاری و کنتاکی
آموزش صفر تا صد فست فود
آموزش فست فود از ابتدا تا انتها. از انتخاب و تهیه مواد اولیه، آمادهسازی و نگهداری، رسپی و دستور پخت غذا تا چیدمان و نحوه سرو غذا یا بستهبندی و دلیوری در فست فود.
مراحل تهیه غذا در فست فود
1
آموزش تهیه مواد اولیه فست فود:
2
آموزش نگهداری مواد اولیه:
3
نحوه آماده سازی غذا در فست فود:
4
رسپی و دستور غذای فست فودی:
5
آموزش نگهداری غذا در فست فود:
6
آموزش آداب سرو غذا در فست فود:
7
آموزش شستشو و نگهداری از تجهیزات:
کلاس آموزش فست فود در تهران
آموزش پیتزا و خمیر پیتزا
آموزش سوخاری و کنتاکی
آموزش ساندویچ و برگر
آموزش پاستا و اسپاگتی
آموزش راه اندازی فست فود
آموزش سالاد و پیش غذا
چرا آموزش فست فود توسط IRANHFC؟
.A
اساتید مجرب
.B
تجهیزات پیشرفته
.C
فعال و اینتراکتیو
.D
ظرفیت محدود
دوره آموزش فست فود
عنوان دوره
مدت دوره
ظرفیت کلاس
نام اساتید
تاریخ برگزاری
هزینه کلاس
دوره آموزش انواع پیتزا و خمیر پیتزا
6 ساعت
8 نفر
سرآشپز عباس حسینی
تماس بگیرید
تماس بگیرید
دوره آموزش انواع ساندویچ و برگر
6 ساعت
8 نفر
سرآشپز عباس حسینی
تماس بگیرید
تماس بگیرید
دوره آموزش انواع سوخاری و کنتاکی
6 ساعت
8 نفر
سرآشپز عباس حسینی
تماس بگیرید
تماس بگیرید
دوره آموزش انواع پاستا و اسپاگتی
6 ساعت
8 نفر
سرآشپز عباس حسینی
تماس بگیرید
تماس بگیرید
دوره آموزش انواع سالاد و پیش غذا
6 ساعت
8 نفر
سرآشپز عباس حسینی
تماس بگیرید
تماس بگیرید
دوره آموزش راه اندازی فست فود
متفاوت
4 نفر
گروه IRANHFC
تماس بگیرید
تماس بگیرید
سرآشپز عباس حسینی