گروه IRANHFC توسط مهندس عباس حسینی در سال ۱۳۸۶ پایه گذاری شد.

 

استخدم موقع الويب هتمل الأنظف عبر الإنترنت لتعديل شفرة الترميز لصفحات الويب وتحويلها بسهولة. لديها العديد من خيارات التنظيف المفيدة.

با آزمایش و خطا پیش برید اگر عمر نوح و گنج قارون دارید یا ...

 تازه‌ها:

راه اندازی فست فود

گروه تخصصی فروش تجهیزات فست فود و راه اندازی فست فود حسینی (IRANHFC) با ارائه خدمات نوین در جهت توسعه صنعت فست فود و غذای سالم بر پایه دانش آکادمیک و سالها تجربه در مشاوره، تجهیز و راه اندازی پروژه‌های موفق در سراسر کشور، صفر تا صد پروژه‌های راه اندازی فست فود را اجرا میکند. IRANHFC با راه اندازی فست فودهای کوچک و بزرگ با بالاترین سطح کیفی به موفقیت هرچه بیشتر می‌اندیشد.

راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود

گروه تخصصی فروش تجهیزات فست فود و راه اندازی فست فود حسینی (IRANHFC) در سال ۱۳۸۶ با هدف ارائه خدمات در حوزه فست فود و رستوران تاسیس شد. ایران اچ اف سی پیشرو در ارائه خدمات متنوع و حرفه ای در عرصه راه اندازی فست فود و فروش تجهیزات فست فود است. تمامی مواردی که برای راه اندازی یک فست فود حرفه ای، کافی شاپ یا رستوران ایتالیایی باید مورد توجه قرار گیرد توسط گروه اجرا میشود. گروه تخصصی راه اندازی فست فود و فروش تجهیزات فست فود IRANHFC با توجه به چشم انداز تهیه شده توسط مدیریت ارشد گروه (مهندس عباس حسینی) مشاور و مجری در راه اندازی فست فودهای کوچک و بزرگ، کافی شاپ، رستوران ایتالیایی و رستوران ارگانیک است. نظر به واردات مستقیم تجهیزات فست فود و رستوران و همچنین تولید کالای مرغوب ایرانی، به طور جامع به نیازهای صنعت فست فود پاسخ داده است. خدمات مشاوره راه اندازی فست فود، سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در صنعت فست فود و غذا، فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی، پشتیبانی از تجهیزات و تأمین مواد اولیه، طراحی دکوراسیون فست فود، طراحی منوی غذای فست فود و ارزش غذایی آنها، برندسازی و واگذاری نمایندگی فست فودهای معروف و … از جمله خدمات گروه ایران اچ اف سی در صنعت فست فود و رستوران است ...

مشاوره راه اندازی فست فود 
 

خدمات راه اندازی فست فود

خدمات مشاوره راه اندازی فست فود، سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در صنعت فست فود و غذا، فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی، پشتیبانی از تجهیزات و تأمین مواد اولیه، طراحی دکوراسیون فست فود، طراحی منوی غذای فست فود و ارزش غذایی آنها، برندسازی و واگذاری نمایندگی فست فودهای معروف و … از جمله خدمات گروه ایران اچ اف سی در صنعت فست فود و رستوران می‌باشد.

طراحی دکوراسیون فست فود

دکوراسیون فست فود

طراحی سه بعدی در فضای ۳DMAX و اجرای تخصصی دکوراسیون فست فود و رستوران توسط تیم مجرب IRANHFC با رزومه درخشان در این حوزه که مملو از خلاقیت و افکتهای زیبا میباشد، در کنار قیمت تمام شده اقتصادی به فست فودها و رستورانها ارائه میشود.

طراحی دکوراسیون فست فود

فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود

تجهیزات فست فود

واردات تجهیزات با کیفیت از برندهای معتبر جهانی به همراه تاییدیه اداره استاندارد جمهوری اسلامی ایران از کشورهای تولید کننده به همراه تولید کالای با کیفیت ایرانی که توسط مهندسین داخلی انجام میشود و همراه با گارانتی شایسته برای مشتری ایرانی ارئه میشود.

فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود

راه اندازی فست فود از صفر تا صد

راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود فرآیندی است پیچیده که توسط مهندسین و متخصصین این حرفه با تخصص های گوناگون از صفر تا صد انجام می گردد.تیم IRANHFC با حضور متخصصین خبره این صنعت اقدام به ارائه مشاوره های تخصصی به کارآفرینان هوشمند می نماید.

راه اندازی فست فود از صفر تا صد

طراحی منوی فست فود

تهیه لیست غذاهای قابل ارائه با توجه به تجهیزات و فضای موجود، آموزش دستور غذای مشخص شده در منوی غذای فست فود، تنظیم رسپی و تعیین گرماژ مواد اولیه غذاهای منوی فست فود، تعیین برند مواد و معرفی بهترین تامین کننده مواد اولیه فست فود، برآورد قیمت تمام شده هر یک از غذاهای موجود در منوی فست فود، آموزش و ارائه رسپی برگرها، انواع ساندویچ، سس‌ها، سوخاری و …

آموزش رسپی فست فود

آموزش رسپی فست فود

 
با آزمایش و خطا پیش برید اگر عمر نوح و گنج قارون دارید یا ...
مشاوره رایگان بگیرید

مشاوره راه اندازی‌ فست‌فود

گروه تخصصی راه اندازی فست فود و فروش تجهیزات فست فود IRANHFC در راستای ارائه خدمات بهتر به مشتریان با دریافت نمایندگی برندهای معتبر ماشین آلات از سرتاسر جهان و تولید ملزومات آشپزخانه در داخل کشور در جهت برآورده نمودن نیازهای اساسی مشتریان می‌باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره رایگان، خرید تجهیزات و پشتیبانی با ما تماس بگیرید

 

اطلاعات تماس گروه تجهیز و راه اندازی فست فود حسینی

تلفن تماس: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷

تلفن همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷

آدرس دفتر مرکزی: تهران خیابان شریعتی بالاتر از سیدخندان خیابان خواجه عبدالله انصاری خیابان ابوذر غفاری شمالی پلاک ۵۰.

با سالها تجربه و با پروژه‌های موفق در راه اندازی فست فود، کافی شاپ و رستوران، متخصص در ارائه خدمات ح

 

سيهتم هتمل و كس و جس كلينر عبر الإنترنت برمز الويب القذر. كلها برامج مجانية على الإنترنت.

گروه IRANHFC خدمات گسترده و حرفه ای را در حوزه راه اندازی و تجهیز فست فود ارائه میدهد.

 خدمات تخصصی راه اندازی فست فود از صفر تا صد

مقترن محرر هتمل الفوري. يرجى شراء ترخيص اشتراك هتملغ لإيقاف إضافة الرسائل الترويجية إلى المستندات التي تم تعديلها.

واردات مستقیم و فروش بدون واسطه تجهیزات آشپزخانه فست فود، کافی شاپ و رستوران در ایران

 

فروش تجهیزات فست فود

واردات مستقیم، فروش و خدمات پس از فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود، کافی شاپ و رستوران

تجهیزات فست فود
 

تجهیزات آشپزخانه فست فود

واردات مستقیم و فروش بدون واسطه تجهیزات آشپزخانه فست فود، کافی شاپ و رستوران در ایران

تجهیزات آماده سازی غذا در فست فود
 
تجهیزات پخت غذا در فست فود
 
تجهیزات سلف سرویس در فست فود
 
لیست تجهیزات فست فود
 
 
 

خط پیتزا در فست فود

فروش و نصب تجهیزات خط پیتزا در فست فود شامل هود، میز کار، خردکن، میکسر، همزن، اسلایسر، پوست‌کن، دستگاه خلال کن، غلطک شانه‌زنی، وردنه، خمیرگیر، خمیر پهن کن، چرخ‌گوشت، یخچال، فریزر، کاتر غلطکی، کارد، ظرف پیتزا، پارو پیتزا، میز برش پیتزا، کانتر، قالب پیتزا، فر پیتزا، سینک ظرف‌شویی، آب‌چکان، تاپینگ، دیس پلی و ...

آموزش پخت پیتزا

آموزش دستور پخت پیتزای آمریکایی و ایتالیایی و خمیر پیتزا اعم از مارگاریتا، پیتزا مخصوص، پیتزا مخلوط، پپرونی، پیتزا استیک، پیتزا گوشت و قارچ، پیتزا مرغ، پیتزا خاچاپوری، پیتزای کباب، پیتزای سرخ شده، پیتزای یونانی، پیتزای ایرانی با استفاده از فر مخصوص، تنور و خط پیتزای فست فود. درباره پیتزا - پیتزا چیست؟

 
 
 
لیست تجهیزات مورد نیاز در فست فود قیمت تجهیزات
تجهیزات کامل آشپزخانه فست فود حرفه ای -
تجهیزات کامل آشپزخانه رستوران و کترینگ -
تجهیزات کامل مورد استفاده در فود کورت -
تجهیزات کامل کافی شاپ حرفه ای -
تجهیزات کامل آشپزخانه صنعتی هتل و تالار -
تجهیزات خط پیتزا در فست فود و رستوران ایتالیایی -
تجهیزات خط انواع برگر و ساندویچ در فست فود -
تجهیزات خط کنتاکی (مرغ بریان) و سوخاری فست فود -
تجهیزات کامل غذاهای ایتالیایی و فرنگی در رستوران -
تجهیزات آماده سازی غذا در فست فود و رستوران -
تجهیزات کامل پخت غذا در آشپزخانه صنعتی -
تجهیزات سلف سرویس و سرو غذای حرفه ای -
تجهیزات انبار و نگهداری مواد اولیه فست فود و رستوران -
تجهیزات سرمایشی و برودتی فست فود و رستوران -
ماشین آلات شستشو و نظافت در فست فود و رستوران -
تجهیزات آشپزخانه هتل، بیمارستان، دانشگاه و سازمانها -
  -
 
 
 

 مراحل مقدماتی راه اندازی فست فود چیست؟

 مراحل اجرای دکوراسیون فست فود چیست؟

 مراحل تجهیز آشپزخانه فست فود چیست؟

 مراحل طراحی منوی غذای فست فود چیست؟

 استخدام و آموزش پرسنل فست فود چگونه است؟

 بازاریابی و تبلیغات فست فود چگونه است؟

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

فروش تجهيزات فست فود، تجهيزات آشپزخانه صنعتی رستوران، تجهیزات کافی شاپ، تجهیزات خط پیتزا و برگر، خط

 فروشگاه تجهیزات

09126011937 

تجهيزات فست فود

فروش تجهیزات فست فود

واردات، تولید و فروش تجهیزات فست فود، آموزش بهره برداری از تجهیزات فست فود، گارانتی و پشتیبانی از تجهیزات. جهت استعلام قیمت تجهیزات فست فود با ما تماس بگیرید. اطلاعات بیشتر درباره تجهیزات فست فود از ویکیپدیا.


 
برش دهنده برقی ونیمه اتوماتیک گوشت با تیغه 250mm

برش دهنده برقی ونیمه اتوماتیک گوشت با تیغه 250mm

برش دهنده برقی گوشت نیمه اتوماتیک تیغه 250mm ساخته شده با آلومینیوم یونیزه شدهدا..

دستگاه سوسیس گرم کن برقی

دستگاه سوسیس گرم کن برقی

دستگاه سوسیس گرم کن برقیاین شرکت در حال حاضر نمایندگی محصولات اسکوفیر - امریکن استایل..

ویترین لوکس نصف گرم ونصف سرد ویژه قنادی (پهنا 840 mm )

ویترین لوکس نصف گرم ونصف سرد ویژه قنادی (پهنا 840 mm )

ویترین نصف گرم ونصف سردقنادیبدنه استیل ضد زنگ 304کنترل کننده دیجیتال جهت کنترل دقیق ح..

یخچال برقی سالاد ویژه رستوران

یخچال برقی سالاد ویژه رستوران

یخچال سالاد الکتریکی رستورانبدنه استیل ضد زنگ 304 Isiضخامت عایق 70 میلیمتردارای ترموس..

فریزر 400 لیتری تجاری میزکار هتل ورستوران

فریزر 400 لیتری تجاری میزکار هتل ورستوران

فریزر400 لیتری تجاری میزکار هتل و رستورانبدنه استیل ضد زنگ 304 Isiضخامت عایق 70 میلیم..

سردخانه صنعتی 360 لیتری کشودارتعبیه شده زیر میز رستوران

سردخانه صنعتی 360 لیتری کشودارتعبیه شده زیر میز رستوران

سردخانه 360 لیتری کشودارصنعتی  زیر میز رستوران بدنه استیل ضد زنگ 304 Isiضخا..

سالماندر گازی قابل تنظیم

سالماندر گازی قابل تنظیم

سالماندر قابل تنظیم گازیفاصله بین غذا و حرارت بوسیله دسته تعبیه شده قابل تنظیم است .‌..

نوشابه سردکن سه مخزنه با هردو سیستم همزن (پمپی وپدالی )

نوشابه سردکن سه مخزنه با هردو سیستم همزن (پمپی وپدالی )

نوشابه سردکن سه مخزنه با همزن پدالی وپمپیمخزن نگهدارنده از جنس پلی کربنات  با دا..

پیشخوان و خنک نگهدارنده مواد پیتزا

پیشخوان و خنک نگهدارنده مواد پیتزا

خنک نگهدارنده مقدمات پیتزا زیر پیشخوانبدنه استیل ضد زنگ 304 Isiضخامت عایق 70 میلیمترد..

ماهیتابه الکتریکی فردار باسطح یک سوم شیاردار ودوسوم صاف سری 700

ماهیتابه الکتریکی فردار باسطح یک سوم شیاردار ودوسوم صاف سری 700

ماهیتابه برقی فردار با یک سوم سطح شیاردار ودوسوم صاف  سری 700دارای جرقه زن الکتر..

یخچال 540 لیتری آشپزخانه هتل، بصورت میزکار

یخچال 540 لیتری آشپزخانه هتل، بصورت میزکار

یخچال استیل 540 لیتری بصورت میزکاربدنه استیل ضد زنگ 304 Isiضخامت عایق 70 میلیمتردارای..

سرخ کن برقی با کنترل دیجیتال 6L

سرخ کن برقی با کنترل دیجیتال 6L

سرخ کن برقی با کنترل دیجیتال 6Lساخته شده از فولاد ضد زنگ ، آسان برای تمیز کردن و بهدا..

بن ماری الکتریکی بدون درب بالا

بن ماری الکتریکی بدون درب بالا

حمام ماری برقی بدون درب بدنه استیل ضد زنگ .عملکرد بالا ،صرفه جوئی در انرژی .این ..

ماشین استخوان بر رومیزی،برقی

ماشین استخوان بر رومیزی،برقی

دستگاه استخوان بر برقی و رومیزیدارای ساختار قوی و کیفیت خوباندازه گیری دقیق ضخامت برش..

زودپز الکتریکی سری 700

زودپز الکتریکی سری 700

زودپزبرقی سری 700دارای گریل نفوذ ناپذیر جانبی دارای شیر آب وکنتل کننده مقدار آب ..

گرم کن و نمایشگر برقی غذا

گرم کن و نمایشگر برقی غذا

گرم کن و خشک نگهدارنده برقی غذابالاترین درجه قابل دسترسی 75 درجه سانتیگراد،منطبق بر H..

یخساز مکعبی کوچک (30 کیلو در24ساعت )

یخساز مکعبی کوچک (30 کیلو در24ساعت )

 یخساز کوچک قابل حمل طرح ملی با طراحی دایره ای زیبابا طراحی درب های کشویی ،..

فریزر تجاری 260 لیتری کشودار رستوران

فریزر تجاری 260 لیتری کشودار رستوران

فریزرتجاری 260 لیترکشودار رستورانبدنه استیل ضد زنگ 304 Isiضخامت عایق 70 میلیمتردارای ..

اجاق گاز تک مشعل رومیزی

اجاق گاز تک مشعل رومیزی

اجاق  گاز تک مشعله رومیزی استیل ضد زنگ این شرکت در حال حاضر نمایندگی م..

ویترین یخچالی ایستاده و مستقل کیک

ویترین یخچالی ایستاده و مستقل کیک

ویترین یخچالی ایستاده و مستقل  کیک ساختار محفوظ شیشه‌ای،دارای فوم دانسیته ب..

جوجه سرخ کن ذغالی

جوجه سرخ کن ذغالی

جوجه سرخ کن ذغالیبدنه استیل ضد زنگ .استفاده از ذغال چوب برای حرارتساخت و ساز سنگیندار..

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • >
  • >|
نمایش 1 تا 21 از 616 (30 صفحه)
درباره فروشگاه

فروشگاه تجهیزات فست فود و رستوران IRANHFC با سال‌ها تجربه در ارائه خدمات به صنعت فست فود و رستوران‌داری، تجهیزات و دستگاه‌های وارداتی را به‌صورت مستقیم و بدون واسطه با قیمت رقابتی از طریق فروشگاه آنلاین به فروش می‌رساند.

تجهیزات فست فود و رستوران

فروش تجهیزات فست فود، تجهیزات رستوران، تجهیزات کافی‌شاپ، تجهیزات کترینگ و آشپزخانه صنعتی شامل تجهیزات آماده‌سازی غذا، پخت غذا، تجهیزات سلف‌سرویس، دستگاه‌ها و تجهیزات خط تولید ساندویچ و برگر، خط پیتزا، خط کنتاکی و سوخاری و ...

فهرست خدمات و تجهیزات

فروش تجهیزات فست فود و رستوران.
تجهیزات کامل خط تولید پیتزا و برگر.
تجهیزات کامل خط کنتاکی و سوخاری.
پشتیبانی و تأمین قطعات یدکی و مصرفی.
آموزش نگهداری و استفاده از دستگاه‌ها.
ارائه گارانتی و تعمیر تجهیزات در محل.

اطلاعات تماس

فروشگاه تجهیزات فست فود و رستوران
تلفن و فکس: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
تلفن همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
آدرس دفتر مرکزی: تهران، خیابان شریعتی، خیابان خواجه عبدالله انصاری، تقاطع ابوذر غفاری، پلاک ۵۰.

Telegram Twitter Facebook Instagram Linkedin Youtube Aparat RSS

Designed by VOLGHAN, All Rights Reserved to IranHFC.Co. Privacy Policy

المحتوى المؤلف من مجموعة أدوات محرر هتمل المجاني عبر الإنترنت. يرجى الاشتراك للحصول على عضوية لإيقاف إضافة روابط إلى المستندات التي تم تحريرها.

فست فود زنجیره‌ای رونفیله با هدف معرفی طعم ایرانی غذاهای فست فودی به ثبت رسید

 

 

رونفیله

فست فود زنجیره‌ای رونفیله

فست فود زنجیره‌ای رونفیله با هدف معرفی طعم ایرانی غذاهای فست فودی به ثبت رسید، رسپی و منوی غذای فست فودهای رونفیله توسط بهترین سرآشپزهای کشور و پس از سال‌ها تحقیق، تنظیم و توسط کارشناسان تغذیه تأیید شده است.

مواد اولیه‌ای که در خط تولید فست فود رونفیله به‌کار می‌رود از بهترین تولیدکننده‌ها و عرضه‌کننده‌های مواد اولیه فست فود، بعد از کنترل کیفیت و تأیید استاندارد، تهیه و در اختیار شعب فست فود رونفیله قرار می‌گیرد. منوی غذای رونفیله شامل مرغ سوخاری یا کنتاکی که با طعم‌دهنده‌ها و رسپی خاص تهیه می‌شود، انواع پیتزای ایتالیایی و پیتزای آمریکایی، انواع برگر با سس مخصوص است. در صورت درخواست جهت اخذ نمایندگی برند فست فود زنجیره‌ای رونفیله، تمامی مراحل راه‌اندازی فست‌فود از مشاوره اولیه و طراحی و اجرای دکوراسیون تا تبلیغات و فروش توسط کادر مجرب و حرفه‌ای راه اندازی فست فود انجام خواهد شد. شعب فست فود رونفیله باهدف اتوماسیون و افزایش بهره‌وری توسط پیشرفته‌ترین تجهیزات آشپزخانه فست فود، تجهیز می‌شوند. استخدام پرسنل فست فود توسط سرآشپزهای حرفه‌ای انجام می‌شود و در خصوص نحوه آماده‌سازی غذا، پخت غذا و استفاده و نگهداری از تجهیزات آشپزخانه آموزش می‌بینند. اطلاعات بیشتر از ویکیپدیا درباره فست فود رونفیله.

درباره برند فست فود زنجیره‌ای رونفیله
منوی غذای فست فود رونفیله
فهرست شعب فست فود زنجیره‌ای رونفیله
اخذ نمایندگی

فست فود رونفیله

اعطای نمایندگی فست فود رونفیله

عباس حسینی - مشاوره و راه اندازی فست فود

 

راه اندازی فست فود

فروش تجهیزات فست فود، مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود

  اطلاعات بیشتر 09126011937  

گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود حسینی

گروه تخصصی فروش تجهیزات و راه اندازی فست فود حسینی (IRANHFC) توسط مهندس عباس حسینی در سال ۱۳۸۶ پایه گذاری شد. این گروه با هدف ارائه خدمات در حوزه تجهیز و راه اندازی فست فود پا به عرصه صنعت غذا گذاشت. در ابتدا خدمات در قالب مشاوره و آموزش راه اندازی و مدیریت مجموعه‌ها به مشتریان ارائه میشد. گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود حسینی، متخصص در راه اندازی فست فود، فروش تجهیزات آشپزخانه، تامین مواد اولیه و پشتیبانی از فست فودها، در ارائه خدمات حرفه‌ای در صنعت غذا و فست فود پیشرو است و هرآنچه جهت راه اندازی یک فست فود حرفه‌ای لازم باشد، انجام میشود.

فهرست خدمات IRANHFC
فروش تجهیزات و راه اندازی فست فود

مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود

گروه تخصصی راه اندازی فست فود (IRANHFC) با ارائه خدمات نوین در جهت توسعه صنعت غذای سالم بر پایه دانش آکادمیک و تجربه سالهای متمادی در این حرفه و اجرای پروژه‌های موفق در سراسر کشور، A تا Z پروژه‌های راه اندازی فست فود را اجرا می‌نماید. IRANHFC با راه اندازی فست فودهایی با بالاترین سطح کیفی به موفقیت هرچه بیشتر می‌اندیشد.
راه اندازی فست فود به فرآیند مطالعاتی و اجرایی فست فود از ابتدا تا انتها اطلاق میشود. یکپارچگی از اهمیت بسزایی برخوردار است. فرآیند راه اندازی فست فود باید از استاندارد و قوانین خاص پیروی کند. با تغییر ذائقه و شیوه زندگی مردم، فست فود، نه فقط در تهران و کلان شهرها بلکه در شهرستانهای کوچک نیز به یکی از مشاغل پر درآمد تبدیل شده است. فست فود، کسب و کاری مدرن است که با شیوه‌های سنتی نمیتوان آنرا مدیریت کرد.
  •  تعیین استراتژی و نقشه راه فست فود.
  •  تامین مالی پروژه راه اندازی فست فود.
  •  انتخاب مکان مناسب برای فست فود.
  •  طراحی و اجرای دکوراسیون فست فود.
  •  فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود.
  •  طراحی و آموزش منو غذای فست فود.
  •  استخدام آموزش پرسنل فست فود.
  •  راه اندازی و اجرای افتتاحیه فست فود.
  •  پشتیبانی و تامین مواد اولیه فست فود.
09126011937 

فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود


از آیتمهای کلیدی در راه اندازی فست فود، که اهمیت زیادی دارد انتخاب و خرید تجهیزات فست فود است. تجهیزات فست فود باید مناسب با نیاز بوده و توانایی پاسخگویی در اوج فروش را داشته باشد، در عین حال نیز هزینه آن توجیح اقتصادی داشته باشد.

فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود

تجهیزات فست فود به دو بخش تقسیم میشود. تجهیزات آماده سازی غذا که در انواع خط تولید مشترک است و با افزایش خط تولید، هزینه تجهیزات فست فود با شیب ملایمی افزایش میابد و تجهیزات آشپزخانه فست فود که براساس خط تولید تقسیم میشوند و شامل:

  •  خط تولید برگر و ساندویچ.
  •  خط تولید مرغ سوخاری.
  •  خط تولید انواع پیتزا.
  •  خط تولید کامل فست فود.

واردات مستقیم و تولید تجهیزات حرفه ای آشپزخانه های صنعتی و فست فود.

  •  تجهیزات برودتی آشپزخانه فست فود.
  •  تجهیزات سلف سرویس فست فودها.
  •  تجهیزات پخت غذا مخصوص فست فودها.
  •  تجهیزات شستشو در آشپزخانه صنعتی.
  •  تجهیزات آماده سازی غذا در فست فود.
  •  سایر تجهیزات آشپزخانه های صنعتی.

داشتن تجهیزات مدرن آشپزخانه سبب افزایش کیفیت، سرعت و بهداشت میشود و از طرفی هم کاهش ضایعات و پرسنل را به همراه دارد. IRANHFC با واردات مستقیم تجهیزات آشپزخانه و به دلیل اشراف کامل در تعمیر و نگهداری ماشین آلات و نیز سرویس دهی مناسب، بهترین برند تولید کننده، فروشنده و ارائه کننده خدمات پس از فروش تجهیزات فست فود در کشور است.

09126011937 

طراحی دکوراسیون داخلی فست فود


دکوراسیون فست فود در جذب مشتری بسیار موثر است. دکوراسیون به دو بخش طراحی دکوراسیون و اجرای دکوراسیون تقسیم میشود همچنین دکوراسیون فست فود به دو بخش آشپزخانه فست فود و سالن فست فود تقسیم میشود البته برخی از فست فودها دارای محیط خارجی برای نشستن یا روف گاردن نیز هستند.

افراد پس از گذراندن دغدغه‌های روزانه خواهان محیطی آرام و فرح بخش هستند و دکوراسیون نقش تاثیرگذاری دارد. موفقیت فست فودهایی که از طراحی داخلی قویتری نسبت به رقبا برخوردارند گواه این ادعاست. رسیدن به طرح ایده آل ممکن است هزینه آزمون و خطا بالایی داشته باشد. فست فودهایی که از مکان استیجاری استفاده میکنند، تمایلی به هزینه کردن در این حوزه ندارند، به همین دلیل پیشنهاد میشود از طرحهایی براساس گرافیک و نورپردازی استفاده کنند.

طراحی دکوراسیون داخلی فست فود
  •  تهیه نقشه تاسیسات فست فود و اجرای آن.
  •  طراحی نقشه سه بعدی (۳D) فست فود.
  •  اجرای دکوراسیون داخلی فست فود.
  •  طراحی، تهیه و ساخت مبلمان فست فود.
  •  طراحی و اجرای تابلوی بیرونی فست فود.
  •  طراحی و تهیه منو برد فست فود.
اهمیت طراحی دکوراسیون در موفقیت فست فود امری ثابت شده است. به دلیل تفاوت ماهیت طراحی دکوراسیون داخلی فست فود نسبت به آپارتمان و سایر موقعیتهای تجاری بهتر است طراحی و اجرای دکوراسیون فست فود به شرکتهای متخصص در این زمینه واگذار شود.
09126011937 
گروه IRANHFC با سالهای تجربه و کارنامه درخشان با پروژه‌های موفق در راه اندازی فست فود، متخصص در ارائه خدمات حرفه‌ای راه اندازی فست فود و فروش تجهیزات آشپزخانه است. دایره خدمات گروه در راه اندازی فست فودهای جدید و پشتیبانی از فست فودهای موجود گسترده است و صفر تا صد پروژه‌های راه اندازی و پشتیبانی را به عهده میگیرد.
  1. مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود - گروه تخصصی راه اندازی فست فود حسینی IRANHFC با راه اندازی فست فودها و ارائه خدمات پشتیبانی با بالاترین سطح کیفی به موفقیت هرچه بیشتر می‌اندیشد.
  2. فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود - IRANHFC بزرگترین برند تولید کننده و وارد کننده تجهیزات آشپزخانه فست فود در ایران است که خدمات پشتیبانی، نصب و آموزش بهره برداری را به عهده میگیرد.
  3. طراحی دکوراسیون داخلی فست فود - ایران اچ اف سی با سالها تجربه و به پشتوانه تیم حرفه ای، پروژه های طراحی دکوراسیون داخلی فست فود را از نقشه کشی تا تهیه، طراحی و ساخت المانها به عهده میگیرد.
مهندس عباس حسینی مدیرعامل و موسس IRANHFC

مهندس عباس حسینی - موسس و مدیر ارشد IRANHFC

مهندس عباس حسینی پس از دوازده سال فعالیت مستمر در صنعت فست فود، رستوران و کافی شاپ، در سال ۱۳۸۶ گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود (IRANHFC) را تاسیس کرد. اطلاعات بیشتر درباره فست فود و راه اندازی فست فود.

  •  لیسانس صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی.
  •  کارشناس ارشد مدیریت اجرایی از سازمان مدیریت صنعتی.
  •  مدارک دوره‌های حرفه‌ای و بین المللی زیر نظر اساتید به نام دنیا.
  •  طراح رسپی و مدیر پروژه‌های فود کورت.
 

يمكنك العثور على أفضل أدوات هتمل و كس و جافاسكريبت عبر الإنترنت في مكان واحد. المحررين على الانترنت، محسن رمز وأكثر من ذلك.

واردات تجهیزات آشپزخانه هنی‌پنی، فروش دستگاه‌ها، تامین لوازم یدکی و خدمات پس از فروش هنی پنی در ایرا

 

تجهیزات آشپزخانه هنی پنی

واردات تجهیزات آشپزخانه هنی‌پنی، فروش دستگاه‌ها، تامین لوازم یدکی و خدمات پس از فروش هنی پنی در ایران

دستگاه‌های هنی پنی
 
02122329427 09126011937

فروش دستگاه‌های هنی پنی

واردات مستقیم و فروش بدون واسطه محصولات و تجهیزات آشپزخانه هنی پنی در سراسر کشور

دستگاه سرخ کن هنی پنی
 
بخار پز و فر هنی پنی
 
کباب پز و جوجه گردان هنی پنی
 
نگهدارنده و دیسپلی هنی پنی
 
 
 
 

سرخ کن رو باز هنی پنی

سرخ کن روباز هنی پنی، ظرفی پر از روغن داغ است و مواد غذایی را که نیاز به سرخ کردن و ترد شدن دارند، در درون آن فرو میکنند تا در روغن شناور شده و سرخ شوند. هنی پنی شهرت خود را از تولید سرخ کن صنعتی و ابداع تکنولوژی صرفه جویی روغن و فیلتر اتوماتیک کسب کرده است. سرخ کن هنی پنی با هدف کاربری آسان، کاهش هزینه و صرفه جویی در زمان تولید شده است.

سرخ کن تحت فشار هنی پنی

سرخ کن تحت فشار هنی پنی مشابه سرخ کن روباز هنی پنی است با این تفاوت که بعد از قرار گرفتن مواد غذایی در ظرف روغن، درب سرخ کن بسته میشود تا تحت فشار، سریعتر سرخ شوند.هنی پنی شهرت خود را از تولید سرخ کن صنعتی و ابداع تکنولوژی صرفه جویی روغن و فیلتر اتوماتیک کسب کرده است. سرخ کن هنی پنی با هدف کاربری آسان، کاهش هزینه و صرفه جویی در زمان تولید شده است.

 
 
 
 
 
 
 

 مراحل مقدماتی راه اندازی فست فود چیست؟

 مراحل اجرای دکوراسیون فست فود چیست؟

 مراحل تجهیز آشپزخانه فست فود چیست؟

 مراحل طراحی منوی غذای فست فود چیست؟

 استخدام و آموزش پرسنل فست فود چگونه است؟

 بازاریابی و تبلیغات فست فود چگونه است؟

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

آموزش صفر تا صد فست فود

 

آموزش فست فود

کلاس آموزش فست فود شامل رسپی (دستور غذای) فست فودی، نگهداری و آماده‌سازی مواد اولیه، استفاده از تجهیزات آشپزخانه فست فود در پخت غذا و نحوه سرو غذاهای منوی فست فود در محیط شبیه‌سازی شده.

09126011937
 

پیتزا و خمیر پیتزا

 

برگر و ساندویچ

 

کنتاکی و سوخاری

 

پاستا و اسپاگتی

 

آموزش فست فود حرفه‌ای

 کلاس آموزش دستور غذای (رسپی) فست فود، آماده‌سازی و نگهداری مواد اولیه فست فود، استفاده از تجهیزات حرفه‌ای آشپزخانه فست فود و نحوه تزیین و سرو غذاهای منوی فست فود در محیطی کاملاً شبیه‌سازی شده. 

37

انواع پیتزا و خمیر پیتزا

آموزش تهیه حدود 40 نوع پیتزا و خمیر پیتزا

43

انواع ساندویچ و برگر

آموزش پخت بیش از 40 نوع ساندویچ و برگر

28

انواع سوخاری و کنتاکی

آموزش رسپی حدود 30 نوع سوخاری و کنتاکی

42

انواع پاستا و اسپاگتی

آموزش رسپی بیش از 40 نوع اسپاگتی و پاستا

آموزش فست فود حرفه ای

کلاس آموزش فست فود

کارگاه آموزش نحوه آماده‌سازی و طرز پخت انواع پیتزا، برگر، ساندویچ، سوخاری، کنتاکی، پاستا، اسپاگتی، سالاد و پیش‌غذای فست فودی با تجهیزات پیشرفته فست فود.

آموزش رسپی انواع پیتزای امریکایی و ایتالیایی

آموزش پیتزا و خمیر پیتزا

آموزش دستور پخت انواع پیتزاهای آمریکایی و ایتالیایی و خمیر پیتزا اعم از مارگاریتا، پیتزا مخصوص، پیتزا مخلوط، پپرونی، پیتزا استیک، پیتزا گوشت و قارچ، پیتزا مرغ، پیتزا دیترویت، پیتزا خاچاپوری، پیتزای کباب، پیتزا نیو هاون، بورک، پیتزای سرخ‌شده، پیتزای شیکاگو، پیتزای نیویورکی، پیتزای سیسیلی، پیتزای یونانی، پیتزای کالیفرنیا، پیتزای ایرانی و ... با استفاده از فر مخصوص، تنور و سایر تجهیزات پخت پیتزا در فست فود. درباره پیتزا - پیتزا چیست؟

آموزش فست فود - پیتزا و خمیر پیتزا

آموزش طرز تهیه انواع برگر و ساندویچ

آموزش برگر و ساندویچ

آموزش تهیه انواع برگر و ساندویچ با نان مخصوص اعم از همبرگر، چیز برگر، چیکن برگر، اسموکی برگر، چیکن باربیکیو، چیمی چوری برگر، کسادی‌ای مرغ و پنیر، همبرگر گوشت، برگر ترکی، برگر مرغ، برگر سویا، برگر بوقلمون، برگر سبزیجات، ساندویچ مرغ، ساندویچ پیتزا، ساندویچ سبزیجات، ساندویچ استیک، ساندویچ گوشت، ساندویچ خرچنگ، ساندویچ کوبان، ساندویچ مالورکا در محیط شبیه‌سازی شده فست فود. درباره ساندویچ و برگر چه میدانید؟

آموزش فست فود - برگر و ساندویچ

آموزش پخت انواع پاستا و اسپاگتی

آموزش پاستا و اسپاگتی

آموزش پخت پاستا و اسپاگتی مانند پاستای کالنولی، پاستای صدفی، پاستا دیتالینی، پاستا فتوچینی، لازانیا، ماکارونی، مانیکوتی، پاستا اورچیتی، پاستا پاپاردله، پاستا پاستینا، پاستا پنه، پاستا روتله، پاستا روتینی، پاستا تالیاتله، پاستا زیتی، پاستا فوزیلی، اسپاگتی، فتوچینی، پاستا آلفردو، پاستا بلونز، پاستای میگو، پاستا با سس پستو، پاستا ریگاتونی، پاستا آرتزو، پاستا راگو، پاستا کاربونارا و سس مخصوص. تفاوت انواع پاستا و ماکارونی چیست؟

آموزش فست فود - پاستا و اسپاگتی

آموزش دستور پخت انواع سوخاری و کنتاکی

آموزش سوخاری و کنتاکی

آموزش حرفه‌ای نحوه تهیه بهترین آرد سوخاری و پخت انواع سوخاری و کنتاکی با استفاده از هنی پنی و تجهیزات حرفه‌ای آشپزخانه فست فود مانند کتف و بال سوخاری، مرغ اسپایسی، فیله مرغ استریپس، قارچ سوخاری، پاچینی، مرغ کنتاکی به روش KFC، چیپس و ماهی، پیاز سوخاری، میگو سوخاری، ماهی سوخاری، بلدرچین و بوقلمون سوخاری، شنیسل مرغ، سیب زمینی سوخاری، چیکن استریپس و ... اطلاعات بیشتر درباره انواع سوخاری

آموزش فست فود - سوخاری

 
09126011937

آموزش صفر تا صد فست فود

آموزش فست فود از ابتدا تا انتها. از انتخاب و تهیه مواد اولیه، آماده‌سازی و نگهداری، رسپی و دستور پخت غذا تا چیدمان و نحوه سرو غذا یا بسته‌بندی و دلیوری در فست فود.

مراحل تهیه غذا در فست فود

آموزش تهیه و نگهداری از مواد اولیه فست فود، آماده‌سازی غذا، آموزش رسپی و دستور غذای فست فودی، آداب سرور غذا و شستشو و نگهداری از تجهیزات و ماشین‌آلات آشپزخانه فست فود به‌صورت حرفه‌ای و عملی.

1

آموزش تهیه مواد اولیه فست فود:

آموزش نحوه انتخاب و تهیه مواد اولیه تازه و مرغوب برای فست فود با توجه به منوی غذای فست فود و قیمت آن. معرفی لینک‌ها و کانال‌های تهیه مواد اولیه ارزان و باکیفیت فست فود.

2

آموزش نگهداری مواد اولیه:

آموزش شیوه صحیح نگهداری مواد اولیه و استفاده از تجهیزات نگه‌دارنده برای نگهداری مواد اولیه فست فود به‌صورت تازه و با حفظ ارزش غذایی آنها در طولانی‌ترین مدت ممکن.

3

نحوه آماده سازی غذا در فست فود:

آموزش نحوه آماده‌سازی مواد اولیه موردنیاز فست فود با استفاده از تجهیزات حرفه‌ای و با توجه به منوی غذا، جهت سرعت بخشیدن و افزایش سهولت در مراحل پخت غذا در فست فود.

4

رسپی و دستور غذای فست فودی:

ارائه رسپی و آموزش دستور غذای انواع غذاهای منوی فست فود اعم از پیتزا، ساندویچ، برگر، سوخاری، کنتاکی، پاستا، اسپاگتی و ... با استفاده از تجهیزات پخت غذا در آشپزخانه فست فود.

5

آموزش نگهداری غذا در فست فود:

آموزش نگهداری غذای فست فودی و کار با تجهیزات سرد و گرم نگه‌دارنده غذا، نحوه استفاده از انواع دیسپلی سرد و گرم، کار با دستگاه‌های وکیوم، بسته‌بندی غذا، دلیوری و ...

6

آموزش آداب سرو غذا در فست فود:

آموزش پرسیون و نحوه سرو غذا به‌صورت حرفه‌ای در فست فود، نکات مهم در خصوص نحوه تزیین، مقدار مناسب غذا، خدمات و چیدمان میز غذا، انواع سبک‌های پذیرایی و ...

7

آموزش شستشو و نگهداری از تجهیزات:

آموزش نحوه صحیح شستشو در فست فود و نحوه صحیح به‌کارگیری و نگهداری از دستگاه‌ها، ماشین‌آلات و تجهیزات آشپزخانه صنعتی در فست فود به‌صورت عملی.

کلاس آموزش فست فود در تهران

آموزش انتخاب و تهیه مواد اولیه فست فود، آماده سازی و نگهداری مواد اولیه، ارائه رسپی و دستور پخت غذا، چیدمان میز و نحوه سرو غذا و بسته بندی و دلیوری آن در فست فود.

آموزش پیتزا و خمیر پیتزا

0 ريال

کلاس آموزش پخت انواع پیتزا و خمیر پیتزا به‌صورت فشرده و حرفه‌ای در محیط شبیه‌سازی شده به فست فود و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود.

آموزش سوخاری و کنتاکی

0 ريال

کلاس آموزش تهیه پودر سوخاری و پخت انواع سوخاری و کنتاکی به‌صورت فشرده و حرفه‌ای و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود.

آموزش ساندویچ و برگر

0 ريال

کلاس آموزش رسپی انواع ساندویچ و برگر به‌صورت فشرده و حرفه‌ای در محیط شبیه‌سازی شده به فست فود و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود.

آموزش پاستا و اسپاگتی

0 ريال

کلاس آموزش پخت پاستا و اسپاگتی به‌صورت فشرده و حرفه‌ای در محیط شبیه‌سازی شده به فست فود و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود.

آموزش راه اندازی فست فود

0 ريال

کلاس آموزش راه‌اندازی فست فود از صفر تا صد تهیه طرح راه اندازی فست فود، خرید تجهیزات فست فود، طراحی منو و آموزش رسپی، آموزش پرسنل فست فود و ...

آموزش سالاد و پیش غذا

0 ريال

کلاس آموزش تهیه انواع سالاد و پیش‌غذا به‌صورت فشرده و حرفه‌ای در محیطی شبیه‌سازی شده به فست فود و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود.

چرا آموزش فست فود توسط IRANHFC؟

آموزش فست فود با تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود زیر نظر اساتید و سرآشپزان مجرب و حرفه‌ای.

.A

اساتید مجرب

آموزش فست فود زیر نظر اساتید مجرب و سرآشپزان حرفه‌ای کشور.

.B

تجهیزات پیشرفته

آموزش در محیطی شبیه‌سازی شده و تجهیزات حرفه‌ای فست فود.

.C

فعال و اینتراکتیو

استفاده از تجهیزات فست فود و انجام کلیه مراحل توسط کارآموزان.

.D

ظرفیت محدود

کلاس‌ها در ظرفیت محدود برگزار می‌شود تا کارآموزان فرصت کافی داشته باشند.

دوره آموزش فست فود

دوره آموزش حرفه‌ای فست فود در تهران برگزار می‌شود. جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

 
عنوان دوره مدت دوره ظرفیت کلاس نام اساتید تاریخ برگزاری هزینه کلاس
دوره آموزش انواع پیتزا و خمیر پیتزا 6 ساعت 8 نفر سرآشپز عباس حسینی تماس بگیرید تماس بگیرید
دوره آموزش انواع ساندویچ و برگر 6 ساعت 8 نفر سرآشپز عباس حسینی تماس بگیرید تماس بگیرید
دوره آموزش انواع سوخاری و کنتاکی 6 ساعت 8 نفر سرآشپز عباس حسینی تماس بگیرید تماس بگیرید
دوره آموزش انواع پاستا و اسپاگتی 6 ساعت 8 نفر سرآشپز عباس حسینی تماس بگیرید تماس بگیرید
دوره آموزش انواع سالاد و پیش غذا 6 ساعت 8 نفر سرآشپز عباس حسینی تماس بگیرید تماس بگیرید
دوره آموزش راه اندازی فست فود متفاوت 4 نفر گروه IRANHFC تماس بگیرید تماس بگیرید
 

سرآشپز عباس حسینی

مدیر و موسس گروه IRANHFC، سرآشپز و مدرس فست فود، مشاور و مجری راه اندازی فست فود

 

بیوگرافی عباس حسینی

مهندس عباس حسینی پس از سال‌ها فعالیت مستمر در صنعت فست فود، رستوران و کافی شاپ، در سال ۱۳۸۶ گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود (IRANHFC) را تأسیس کرد.

  •  لیسانس صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی.
  •  کارشناس ارشد مدیریت اجرایی از سازمان مدیریت صنعتی.
  •  مدارک دوره‌های حرفه‌ای و بین‌المللی زیر نظر اساتید به نام دنیا.
  •  طراح رسپی و مدیر پروژه‌های فود کورت.
سرآشپز عباس حسینی
صفحه قبل 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 صفحه بعد
<-blogads->